Schouder aan schouder naar het beste hypotheekadvies

Neem contact op

Advies over uw hypotheekmogelijkheden in Hoofddorp

Gaat u een huis kopen en wilt u weten wat daar bij komt kijken? Of twijfelt u wellicht of oversluiten van uw hypotheek zinvol is in de huidige tijd met historisch lage rentes? Dan wilt u weten wat de hypotheekmogelijkheden voor u zijn. EMR Groep uit Hoofddorp brengt uw mogelijkheden in kaart en geeft u begrijpelijk hypotheekadvies.

Kiezen voor EMR Groep

U wilt onafhankelijk hypotheekadvies. Wat kunt u van ons verwachten? Tijdens een oriënterend gesprek bespreken we dit. We inventariseren uw wensen en doelstellingen en geven duidelijk antwoord op uw vragen. Het oriëntatiegesprek is kosteloos en vrijblijvend. EMR Groep geeft, in een ontspannen en informele setting, antwoord op vragen als:

  • Wat kan ik maximaal lenen?
  • Wat heb ik aan eigen vermogen nodig?
  • Wat kan ik kopen?
  • Is het oversluiten van de hypotheek voordelig voor mij?
  • Kom ik in aanmerking voor een starterslening?
Maak een afspraak

Vervolgafspraak voor uw huizenjacht

Na de kennismaking, gaan we tijdens de vervolgafspraak dieper in op de informatie en de hypotheekmogelijkheden. U bent hierna voldoende geïnformeerd om op zoek te gaan naar uw droomhuis. Wanneer u dit heeft gevonden, helpen we met het verzorgen van de juiste hypotheek, een eventuele starterslening en andere zaken waar u mee te maken kan krijgen.

Hypotheekadvies na aankoop

Ook nadat we u hebben geholpen met het maken van een keuze en nadat de financiering heeft plaatsgevonden, blijven we u actief adviseren. Zaken kunnen immers veranderen. Denk aan uw gezinssituatie, baan, salaris, woonwensen, de belastingwetgeving en markt(rente). Mocht het oversluiten van uw hypotheek u financieel voordeel opleveren, dan kunnen we u helpen dit in orde te maken.