Huis kopen in de regio Hoofddorp?

Zoekt u een advieskantoor voor het afsluiten van een hypotheek? Neem contact op met EMR Groep. Onze hypotheekadviseurs vertellen u graag meer over uw financiële mogelijkheden. Ook als u een hypotheek wilt oversluiten, maakt u een afspraak met ons. Bezoek ons kantoor of maak een afspraak bij u aan huis. Bel: (023) 557 45 72, stuur een mail of vul het contactformulier in.

Contactgegevens

EMR Groep

Graftermeerstraat 59
2131 AB Hoofddorp

(023) 557 45 72

m.doorman@emrgroep.nl


Ook buiten onze kantoortijden zijn wij telefonisch bereikbaar. Heeft u een vraag en wilt u direct antwoord? Bel dan:

Marco Doorman 06 41 85 75 42 

Patrick van Berkel 06 41 51 59 50

Openingstijden

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Zaterdag - Zondag Gesloten

Niet tevreden over de dienstverlening?

Als u niet tevreden bent met uw financieel adviseur, kan dat erg vervelend zijn. Dat vinden wij ook. Daarom kunt u altijd bij ons of het Kifid terecht met uw klacht. Zo kan er naar een oplossing gezocht worden waar u weer blij van wordt. Wat kunt u hiervoor doen:

1. Dien uw klacht bij ons in

Klachten icoon

Als u een klacht heeft, kunt u deze allereerst bij ons indienen. Zo kunt u samen met uw financieel adviseur een oplossing zoeken. Meld hiervoor uw klacht schriftelijk of via mail en beschrijf zo duidelijk mogelijk wat er gebeurt is.

2. Schakel het Kifid in

Icoon vraagteken

Komt u er niet uit met uw financieel adviseur? Dan heeft u de optie om het Klachteninstituut financiële dienstverlening (Kifid) in te schakelen. Hiervoor doet u het volgende: binnen 3 maanden na het laatste contact met uw financieel adviseur neemt u contact op met het Kifid en vermeld hierbij het Kifid-aansluitnummer van uw adviseur. Deze kunt u vinden door te zoeken op de naam van uw adviseur op de website van het Kifid. De onafhankelijke stichting zal uw klacht in ontvangst nemen en deze beoordelen.